Helen

Wie ben ik?
Mijn opleidingen
Wat LifeCoaching voor mij en anderen betekent...

Mijn opleidingen
Ik heb 'vroeger' de HBO-opleiding P&O gevolgd, omdat ik mij rond mijn 21e levensjaar wel realiseerde dat ik voor en met mensen wilde werken.

Ik heb een aantal jaren op diverse personeelsafdelingen gewerkt, totdat ik startte bij Randstad. Hier heb ik 7 jaar gewerkt, o.a. in de functie van Intercedente. Daarna heb ik als recruiter (werving & selectie) gewerkt.

In die tijd ben ik als zelfstandig ondernemer gaan freelancen. De vrijheid die dat gaf was voor mij heel belangrijk. Door mijn eigen coachingstraject voelde ik wat uiteindelijk mijn levensdoel is: Andere mensen echt verder helpen met hun ontwikkeling cq hun aarding. Ik ben daarom met de opleiding van LifeCoach bij Atma in Amersfoort gestart en heb er mijn beroep van gemaakt in 2006.

Vervolgens heb ik in 2007 de opleiding: 'Begeleiden van kinderen middels tekenen en spiritualiteit' gevolgd bij Margot Janssen, (www.detoverboom.nl)
Ik werk inmiddels ook als therapeut met lichtremedies. Ik heb mijn opleidingen en de kinderspecialisatie gevolgd bij Joanne van Wijgerden, (www.healingarts.nl)
Inmiddels werk ik ook als trainster, geef ik workshops en cursussen.

* Coach/supervisor van (aankomende) coaches van o.a. Atma, Academie voor Coaching en Counseling
* Lid van Noloc (beroepsvereninging voor loopbaancoaches)