Welkom op mijn site. Hier staan kinderen en hun ouders centraal. De tijd waarin we leven vraagt veel van kinderen. Ze zijn druk met (op)groeien, kinderopvang, gaan mogelijk al naar school, hebben broers/zussen/vriendjes en vriendinnetjes, bezoeken van verenigingen en nog veel meer. Kinderen krijgen bovendien de gehele dag door informatie te verwerken. Daarbij kan het gebeuren dat ze vastlopen en hulp nodig hebben.

Mijn specialisme is ondersteunen van gevoeliger kinderen en HSP, hooggevoelige kinderen. Ik ben aangesloten bij het Kindercentrum Haarlem

Kinderen leren bij mij om te voelen hoe ze ondanks alle drukte dicht bij zichzelf kunnen blijven, te gronden. Dat doe ik enerzijds door kinderen bewust te maken van hun eigen energie en van hun eigen grenzen. Anderzijds leren ze hoe ze zich kunnen ontspannen. Op de kindercoachpagina krijg je een overzicht van mogelijke thema's zoals angst, waarbij kindercoaching erg effectief werkt. De afspraken kunnen plaatsvinden in mijn praktijk in het Kindercentrum Haarlem of bij het kind thuis.

Natuurlijk ontbreekt de aandacht voor jou als ouder niet. De ondersteuning van en interactie tussen jou en je kind is belangrijk. Dit vraagt van ouders een bepaald bewustzijn. Daarom vraag ik ook aan de ouder(s) om bij de sessies van hun kind aanwezig te zijn. We kunnen dan tevens bespreken waar jij als ouder in wordt geraakt, rondom wat er speelt met je/jullie kind.
Meer informatie over coaching en begeleiding van volwassenen vind je op mijn site Helen LifeCoach


Klik hier voor mijn Privacy Statement.

Nieuws:
Themasessie "Een andere kijk op ADHD, Asperger, Autisme..."
Tijdens deze sessie geef ik mijn visie op de steeds vaker voorkomende diagnoses zoals ADHD, Asperger en Autisme. Ouders leren in de workshop hoe je de verschillende vormen van gedrag kunt interpreteren en hoe je daarmee kunt omgaan.
Klik hier voor meer informatie over de inhoud van deze themasessie.

Kijk op de Agenda voor het overzicht van activiteiten in 2016.

Mijn visie op ADHD, Asperger, Autisme, PDD-nos etc.. vind je in de Kinderhoek.

Natuurlijk kun je mij gerust bellen voor meer informatie (06-53788704) of stuur een e-mail naar: info@helenkindercoach.nl.
Hartelijke groeten, Helenzoekwoorden zijn: Kindercoach , kindertherapie , Kindercentrum , Haarlem , Santpoort , Velsen , HSP, hooggevoelig, nieuwetijdskind, indigo